14.03.2018  |  Bloom  |  Outdoor

Verdens vildeste - og sikreste - cykelhjelm

Indhold fra partner Hvad er dette?

Witt by Livall er navnet på en ny og innovativ cykelhjelm, der sætter din sikkerhed og komfort i højsædet.

Mindre køretøjer med elmotor er populære som aldrig før, men uanset om du bevæger dig af sted på Segway, elcykel eller -løbehjul, er en god hjelm nøglen til din sikkerhed på cykelstien. Smarthjelmen Witt by Livall er den første cykelhjelm nogensinde, der kombinerer musik, kommunikation og ’smart lys’, så din oplevelse bliver så god og sikker som overhovedet mulig.

Sikkerhed er noget af det vigtigste, når du bevæger dig ud i trafikken. Witt by Livall er navnet på en ny og innovativ cykelhjelm, der sætter din sikkerhed og komfort i højsædet.  

Witt by Livall ’smarthjelmen’ er designet til e-commute entusiaster. Kommunikationsværktøjet inde i hjelmen skaber via Bluetooth adgang til din telefon - og med høretelefonerne placeret over ørerne, har du ingen problemer med at høre trafikken, mens du lytter til dit yndlingsnummer eller taler i telefon.

Når det bliver mørkt, tænder LED-baglyset på hjelmen automatisk og via den lille fjernbetjening monteret på styret aktiverer du blinklysene på hjelmen, når du svinger til siden – og skifter musiknummer - uden at fjerne hænderne fra styret. Fjernbetjeningen skaber automatisk forbindelse til hjelmen, når den er inden for rækkevidde (5 meter).

SOS funktion, hvis uheldet er ude

Hvis du vælter, kommer til skade og ligger stille i mere end 30 sekunder, sendes automatisk en sms til den person, du har opgivet som nødkontakt i Livall app’en - med angivelse af din placering i Google Maps.

Via Walkie Talkie funktionen kan du kommunikere direkte med andre, der kører med Witt by Livall hjelme, hvis I eksempelvis er på tur sammen.

Thomas Jæger Molzen, Nordic Sales/Product Manager, Witt E-Commute, siger: ”Endelig en cykelhjelm, der kombinerer høj sikkerhed og tekniske funktioner med flot design. Det har faktisk fået mig til at begynde at bruge hjelm både på cykel og Segway.”

Witt by Livall hjelmen har vundet mange priser, bl.a. Eurobike Awards 2017, IFA Technical Innovation Award, CES 2018 Innovation Awards, ISPO Award 2018 – Product of the Year samt IF Design Award 2018.

Priser fra DKK 799,-.

Læs evt. mere på http://www.witt-ebikes.com/ hvor både de forskellige modeller og kommende forhandlere vil fremgå inden længe.

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere