17.03.2021  |  Interior  |  Udstyr

Verdens nemmeste rengøring

Indhold fra partner Hvad er dette?

Jeg taler dansk, jeg gør, hvad der bliver sagt, og jeg elsker hårdt arbejde. Jeg er robotstøvsugeren Roomba i3, som giver dig fuld kontrol over rengøringen, så du har tid til din familie, dine venner og ikke mindst - til dig selv.

iRobot Roomba i3 er perfekt til dig, der ønsker en nem, pålidelig og brugervenlig robotstøvsuger, som bare fungerer. Den klarer effektivt støvsugningen for dig, så du kan fjerne den trivielle rengøringstjans fra din to-do-liste.

Brugervenlig robot
Roomba i3 kan betjenes manuelt på robottens knapper, med den brugervenlige dansksprogede app samt via stemmestyring med Google Assistant og Alexa-kompatible enheder. Du kommer hurtig i gang med at bruge Roomba i3, da opsætningen i iRobot Home-appen går let som en leg. Det eneste du skal gøre, er at downloade appen og følge den grundige og letforståelige vejledning, som bliver præsenteret for dig på dansk.

Når først Roomba i3 er sat op i dit hjem, er du sikret nem rengøring efter dine behov. Du behøver ikke at være tek-nørd eller lave en masse tilpasninger i appen, iRobot Roomba i3 klarer rengøringen for dig. Efter endt støvsugning danner den et kort over dit hjem, så du selv kan se, præcis hvor grundig den har været.

Jeg taler dansk
Som den eneste robotstøvsuger på markedet taler iRobot Roomba dansk til dig, hvis du har brug for hjælp. Ved et let tryk på støddæmperen, fortæller Roomba dig på dansk, hvad der er i vejen, og hvad du skal gøre.

Jeg er den eneste på markedet, der kan…
iRobot robotstøvsugerne er de eneste på markedet, som er udstyrede med Dirt Detect™-sensorer. Disse sensorer registrerer ekstra snavsede områder, hvilket er særlig ideelt i rum med høj aktivitet – fx entré, køkken og gangarealer. Roomba i3 sørger her for en ekstra grundig rengøring – præcis som du selv ville gøre det.

Jeg ved, hvornår du forlader hjemmet
Baseret på din telefons placering ved Roomba i3, hvornår du forlader hjemmet. Robotstøvsugeren sørger derfor for støvsugningen, mens du er ude. Du kommer altid hjem til rene gulve, uden overhovedet at skulle løfte en finger.

Vejl. udsalgspris: DKK 3.499,-

Link til YouTube-video: https://www.youtube.com/watch?v=foBVRmAoDLc
Link til highres-billeder og videopræsentation: https://we.tl/t-WqvRaTDPct

For yderligere information om iRobot besøg: www.irobot.dk

For yderligere information kontaktes:

Ida Birgitte Holm
Category Manager, SDA
Mail: ibh@witt.dk
Telefon: +45 23 98 81 30

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere