26.11.2020  |  Kitchen  |  Udstyr

Verdens nemmeste automatiserede rengøring – perfekt afstemt dine behov

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med den nye iRobot Home-app kan du indstille favoritter, der passer perfekt til dit rengøringsbehov, og via stemmestyring fortæller du blot robotten, hvad den skal. Robotten er så intelligent, at den selv kommer med rengøringsforslag i allergisæsonen.

Rengøring hvor, du ønsker det
Med den brugervenlige iRobot Home-app og Google Assistant eller Alexa-kompatible enheder har du nu muligheden for at sende robotten til rengøring af snavs og skidt lige præcis, når og hvor det sker. Med de smarte CleanZones opdager Roomba i7/i7+ og s9/s9+ robotstøvsugerne samt Braava jet m6 robotgulvmoppen automatisk specifikke objekter såsom sofaer, borde og køkkenbordet. Du er ydermere i stand til at tilpasse dit Smart Map ved at udpege dine egne Clean Zones. Herved har du verdens nemmeste rengøring af områder, som ofte bliver beskidte. Du behøver bare sige: "Roomba, støvsug rundt om sofaen," og Roomba ved præcis, hvor den skal hen.

Rengøring når, du ønsker det
Roomba-robotstøvsugere og Braava jet robotgulvmoppen lærer dine foretrukne rengøringsrutiner at kende for at tilbyde endnu bedre rengøring.

  • Begivenhedsbaserede automatiseringer, der lader robotten vide, hvornår det ideelle tidspunkt er at starte eller stoppe rengøring - baseret på dit mønster.
  • Anbefalede rengøringsplaner baseres på dine rengøringsmønstre som fx rengøring mandag formiddag. Roomba i7/i7+ og s9/s9+ robotstøvsugere og Braava jet m6 robotgulvmoppen kan også tilbyde rumspecifikke anbefalinger som at støvsuge stuen fredag aften, eller i spisestuen og køkkenet efter måltider.
  • Favoritter giver dig muligheden for hurtigt at oprette og få adgang til dine egne forudindstillede rengøringsrutiner. Opret favoritter som "Efter middagen", der instruerer robotten i at rengøre spisestuen og gulvet foran køkkenvasken. Eller "Sengetid" for at rengøre legerummet og stuegulvet. Eller “Overalt” for at rengøre hele hjemmet.
  • Sæsonbetonede anbefalinger tilbyder personlige forslag til automatisk planlægning af rengøring, f.eks. når dine kæledyr fælder meget eller i allergisæsonen.

Kombineret med en høj ydeevne, stor sugeevne samt robotstøvsugernes funktionelle Dual Multi-Surface børster og sidebørste opnår du den perfekte rengøring af dine gulve – præcis når og hvor, du ønsker det - perfekt afstemt dine behov og praktisk taget uden din hjælp.

For mere information om iRobot® og iRobot Genius™, besøg venligst www.irobot.dk og https://www.irobot.com/about-irobot/irobot-genius

Link til highres. billeder: https://we.tl/t-0dPcFrksP0

For yderligere information kontaktes:

Ida Birgitte Holm
Product Manager, SDA
Mail: ibh@witt.dk
Telefon: +45 23 98 81 30

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere