15.06.2022  |  Business  |  Outdoor

Ventetid er en saga blot… Witt pizzaovn, med roterende sten og dobbeltbrænder, holder på varmen og bager lynhurtigt din pizza!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Witt har fremstillet sin helt egen serie af pizzaovne, som inkluderer features som roterende pizzasten og dobbeltbrænder. Vi kalder vores nye serie for ETNA, og vi stiller garanti for sprødhed – hele vejen rundt!

Vi er mange, som helt sikkert nyder at samles om en god, sprød, dampende varm hjemmebagt pizza, og vi elsker sydens gudespise så meget, at vi ser igennem fingre med ventetiden, når der skal bages pizzaer til alle. Nu er der en ny, overlegen spiller på banen, når det gælder kunsten at tilberede den perfekte pizza – lynhurtigt!

Med sit maskuline udtryk, er pizzaovne fra Witt ETNA fremstillet til at holde år efter år og pizza efter pizza. Du får en stationær pizzaovn, der med sine solide materialer udstråler robusthed og kvalitet. Pizzaovnen er med dobbeltisolering designet til at være miljøvenlig og energibesparende. Dobbeltisoleringen er også med til at holde på de ekstreme varmegrader, give hurtig opvarmning og bruge mindre gas. Den bager lynhurtigt din pizza ved 500 grader og er konstrueret til at fordele varmen fuldstændigt jævnt i ovnen, hvilket er hemmeligheden bag det sprøde resultat.

Witt har fremstillet to pizzaovne i ETNA-serien: Rotante og Fermo.

Witt Rotante
Pizzaovnens U-brænder sørger for at fordele varmen jævnt, i modsætning til en traditionel L-formet brænder, som altid vil bage pizzaen ujævnt, medmindre man hele tiden sørger for at vende den under tilberedningen.

Samtidig adskiller Witt Rotante sig fra mange andre pizzaovne, ved at være udstyret med en roterende pizzasten, hvor du blot ved et enkelt tryk sætter rotationen i gang. Du behøver derfor ikke tage pizzaen ud for at vende den, og rotationen sørger for, at pizzaen bliver jævnt bagt hele vejen rundt. Resultat? En ensartet bagning, hvor der ikke behøver være rift om de bedste slices!  

Som noget ekstra, har Witt Rotante en booster-brænder, som er placeret under pizzastenen og bevirker jævn varmefordeling til stenen og dermed ingen ’kolde områder’. Men vigtigere endnu: boosteren holder stenen varm, så du hurtigt kan bage alle de pizzaer, du vil, uden at skulle vente på, temperaturen stiger igen mellem hver pizza. Det er nemt. Det er hurtigt. Det er lækkert. Det er, hvad ETNA-serien indeholder, når smagsforkælelse og design går op i en sprødere enhed!

Witt Fermo
Pizzaovnen er, ligesom Rotante, udstyret med U-brænder til jævn varmefordeling.

Witt Fermo har integreret pizzasten, og din pizza behøver kun blive vendt en enkelt gang, da U-brænderen hermed vil sørge for en jævn varmefordeling til hele pizzaen.

Vi er sikre på at kunne imponere selv den mest kritiske pizzaelsker med vores nye pizzaovne fra Witt, men lad det komme an på en prøve og saml familie og venner til en omgang hjemmebagte pizzaer, som I kan sætte tænderne i med det samme!

Mmm… ETNA.

--

Vejledende udsalgspris:

Rotante: DKK 5.999,-

Fermo: DKK 4.999,-  

Tilgængelig: sommeren 2022

Link til highres. billeder: https://we.tl/t-X1zImi9egz

Link til video: https://youtu.be/oBGwOKT5wUI

For yderligere information kontaktes:

Kenneth Broholm Larsen

Product Manager, Out-Door

Tel: +45 93 63 58 00

Mail: kbl@witt.dk

Web: www.wittpizza.com

Bemærk: Vi lancerer Witt Pizzaovnene på Spoga 2022, som finder sted i Køln fra 19-21 juni, Find os på standen (Hall 7.1, Stand F-030), og oplev den live.

Tags: Witt A/S

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere