03.03.2022  |  Interior  |  Dekoration

Velgørende vaser fra BITZ

Indhold fra partner Hvad er dette?

En rødmende buket roser, en sød buket af vilde blomster fra grøftekanten eller måske flotte, tørrede grene. Enhver buket matcher de nye Kusintha-vaser, og sammen er blomster og vase velgørende for sjælen – men også for nogle af verdens fattigste lande.

Kusintha betyder forandring, og i 2018 blev Kusintha-serien skabt som et støtteprojekt, der netop skal være med til at skabe forandring i nogle af verdens fattigste lande. Målet er det samme her i foråret 2022, hvor BITZ lancerer en stribe Kusintha-nyheder i form af både vaser og en serie flotte fyrfadsstager.

Et lys i mørket

Synet af en frodig buket blomster i en smuk vase er ikke bare dekorativt, men skaber desuden en velgørende ro og balance. Flot balance og harmoni udstråler også de stilrene glasvaser fra BITZ, som vil klæde ethvert hjem.

Med Kusintha-serien tænder BITZ et lys i mørket – også helt bogstaveligt talt. Med fem flotte fyrfadsstager i det karakteristiske, riflede design kan man nu sætte blus under hyggen på de første, fine forårsaftener.

Gennemfarvet kvalitet

Både design og kvalitet er i top. Vaser og fyrfadsstager er skabt i gennemfarvet glas, som matcher de øvrige glasprodukter i Kusintha-serien perfekt. Vaserne er 22 cm høje, mens fyrfadsstagerne måler 7,5 cm i højden.

Vaser og stager fås i farverne grøn, amber, pink, blå og smoke og kan kombineres med farver, former og materialer i hele BITZ-kollektionen. Når bordet skal stå helt skarpt, og atmosfæren samtidig være hyggelig.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere