16.10.2019  |  Bloom  |  Dekoration

Vaser fra BITZ

Indhold fra partner Hvad er dette?

Skab en følelse af overskud

Friske blomster er en fryd for sanserne! De pepper rummet op, og blikket drages naturligt mod deres lange, grønne stilke og farverige kroner.

Skab en nordisk stue med et vildt miks af forskellige blomster, der understreger din indretning og stil, og lad den skønne duft sprede sig og give en følelse af ro og velvære i hverdagen.

Det er trods alt den hurtigste og nemmeste måde at skabe en ændring på, og selvom du nok mest forbinder Christian Bitz med motion og sund mad, nyder også han at lade årstidens blomster og grene tilføre god energi:

"Jeg elsker at give min kæreste blomster og gør det gerne en gang om ugen. Hun er meget til de enkle og mere naturlige grøftekantsblomster, så derfor må der gerne være lidt fart og farve på vasen. Jeg er vild med efterårskollektionens nye vaser, og de pynter bestemt også uden indhold! Men det er klart, at en smuk vase forpligter - der må gerne komme lidt fra årstiden i den."

Ligesom resten af kollektionen er de nye, smukke vaser produceret i stentøj med en blank, reaktiv glasur. BITZ-vaserne kommer i fire forskellige størrelser og kan derfor rumme flere formål. Farverne er stærke og rustikke i mørkeblå, grøn, amber, creme og lyserød og har et luksuriøst, retroagtigt look, der kan berige de fleste hjem.

12,5 cmDKK:149,95

20 cmDKK:299,95

25 cmDKK:399,95

50 cmDKK:1490,00

www.bitzshop.dk

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

www.fh-as.dk

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør. 

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere