07.04.2017  |  Bloom  |  Outdoor

Urban Living and Grilling...

Indhold fra partner Hvad er dette?

Silo-Design har virkelig ramt hovedet på sømmet med denne grill på alle tænkelige områder.

Storbylivet har virkelilg fået en matchende grill. Designet, funktinen, størrelserne ( da den fås i 3 str. ) farver, samt problemløsende på alt, hvad en mobil grill skal kunne.

Designet og funktion er jo bare vild lækkert, ved en grill som signalere god stil. Størrelserne går fra en lille til cykelkurven på vej ned i kongenshave, en mellem til bagagerummet på vej mod stranden og solnedgang, samt den store som klarer alle gæserne ved middagen hjemme i haven, hvor grillen er centrum i hyggen med venner og familie. 

Grillen kan stå på stranden eller græsset uden at efterlade store pletter, den har en løfte-stang, så man ikke behøver at vente på den bliver kold, den er nem og mobil, tilbereder maden perfekt og efterladder ikke affald, som en ellers medbtragt engangsgrill. Den signalere stil og kvalitet, og så er det bare en længe ventet tanke og ide, som endelig er kommet frem.

Mon ikke vi kommer til at se en del Silo-Grille ude i strand & by fra nu af..... Den er Made in Denmark og kan ses og bestilles hos Handcraft by Denmark. 

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere