24.04.2017  |  Interior  |  Brugskunst

Design med historie

Indhold fra partner Hvad er dette?

Loudliving designprodukter har i den grad hævet baren for storytellingen på deres produkter...

BØRSEN bordet, et 158 år gammelt og uddødet træsort af et gulv, som har ligget i Kong Christian IV's børssal i København. Det er, hvad som er forvandlet til et ikon af et bord med en verdensklasse historie at bære på! Det står også bag bordet HAMLET, som blev skabt i forbindelse med Shakespears jubilæumsår, vor tids største dramastykke i verden.

Sidst kommende historieprodukt er FrederiksborgVasen, som er en hyldest og et nyt symbol i og for Hillerød. Et symbol for slottet og byen. Vasen er formgivet med inspiration fra Frederiksborg slot og historien er skabt omkring Hillerød og det faktum at netop Kong Christian IV er født på dette slot. Skiltet på vasen, som er graveret med "Frederiksborg", er et kobberskilt. Dette skilt stammer fra det kobber, som ligger på slottets tag.

Det bliver spændende at se, hvad Loudliving finder på næste gang. Ud over de historieprægede produkter laver Loudliving også nye designs, hvor det ikke er historierne, som er indblandet. En spændende virksomhed som Handcraft by Denmark inviterer alle ud til at høre mere om i vores showroom. 

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere