31.01.2018  |  Interior  |  Bad

Ume fra Zone Denmark

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med Ume har VE2 skabt en flot og harmonisk badserie for Zone Denmark.

Ume fra Zone Denmark er en ny badserie, der hylder runde og bløde former.

Badserien Ume fra Zone Denmark er et blødt, blidt og behageligt bekendtskab. Designertrioen VE2 står bag udformningen af de velproportionerede elementer, der giver et solidt og velafbal-anceret udtryk – både for øje og hænder. 

Ume er det japanske ord for blommetræ og symbol på elegance, tålmod og styrke. Det første bog-stav – U – tegner formen på serien, som er moderne og klassisk på samme tid med gennemtænkte og funktionelle detaljer.

Sæbedispenseren har eksempelvis en lang tud for optimal pumpefunktion, ligesom toiletbørsten er udstyret med en praktisk inderkop, så overskydende vand let kan tømmes af – og så har børsten en god arbejdslængde og glider let på plads i holderen.

Den elegante pedalspand har samme højde som toiletbørsten, og sammen danner de et fint par på badeværelsesgulvet. Den separate og rummelige 4 liters inderspand er udstyret med en ny, smart finesse, så man let kan sætte affaldsposen i, uden at den kommer i klemme og ses udefra.

Fås i fem farver: Black, Grey, White, Nude og sæsonens dybe røde Maroon Red.

Se mere til den nye badserie Ume her

Forhandles af førende isenkræmmere, stormagasiner og design- og livsstilsbutikker. 
Nærmeste forhandler oplyses hos Zone Denmark på tlf. 86 60 25 30.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere