12.10.2020  |  Interior  |  Bad

UME dispenser med sensor  – årets mest velkomne designnyhed

Indhold fra partner Hvad er dette?

Zone Denmark lancerer nu den elegante UME dispenser med sensor-funktion - en superaktuel nyhed i en tid med stort fokus på hygiejne og hensyn ...

Nu kan både du og dine gæster trygt vaske eller afspritte hænder helt uden at røre dispenseren - godt nyt i en verden, hvor vi har skruet ned for håndtryk og op for håndvask. 

Den nye håndfri dispenser indgår i den populære badserie UME og kombinerer som noget særligt tryghed og hygiejne med lækkert design. 

Dispenseren har samme minimalistiske udtryk som den øvrige UME serie, men er forsynet med en sensor, der doserer en passende mængde sæbe eller håndsprit, når man fører hænderne hen under pumpen. Dispenseren sikrer desuden et renere og mere indbydende miljø ved håndvasken.

UME er designet af VE2 der har fjernet al overflødigt pynt og skabt en komplet serie af ultraenkle designitems til badet. Serien blev i 2018 tildelt den prestigefulde Red Dot Design Award og omfatter desuden en klassisk sæbedispenser, tandbørstekrus, sæbeskål, toiletbørste og en pedalspand.

Forhandles af førende webshops, isenkræmmere, stormagasiner og design- og livsstilsbutikker og på www.zonedenmark.dk fra 16/11-2020. Nærmeste forhandler oplyses hos Zone Denmark på tlf.  89 28 13 00.

Zone UME Dispenser m. Sensor Vejl. kr. 499,00.

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør. Med mere end 20 brands og op mod 10.000 forskellige designs på lagerhylderne, bl.a. Södahl, Rosti, BITZ, Zone Denmark, Blomsterbergs, HOLM, Morsø, Villa Collection, Medusa Copenhagen og Lyngby Glas, er F&H of Scandinavia branchens førende leverandør. Innovation er omdrejningspunktet i alle sammenhæn…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere