21.01.2021  |  Dining  |  Table top

Udforsk havet

Royal Copenhagen lancerede sit nyeste stel, HAV, i 2019 som en hyldest til ikoniske elementer fra Royal Copenhagens rige designarv og til havet, som omgiver Danmark. Nu introduceres de to første tilføjelser HAV-kollektionen, en yndig kande og en lille, fin tallerken.

Den nye kande har samme formsprog som HAV karaflen, der med sin enestående facon gengiverbrystet fra svanen, og hvor asymmetri tilføjer en helt særlig karakter til designet. 

Dekorationen i bunden af karaflen er inspireret af fisken, der bruger camouflage til at beskytte sig selv fra rovfugle ovenfra og rovfisk nedefra, og som derfor er mørkere at se på fra oven og lysere på bugen.

Skællet er håndsprøjtet i en blå og grønsort farve, som sammensmelter i brændingen og giver en nærmest tågelignende farve, der skal illustrere kystlinjens morgendis.

Den nye HAV tallerken er den mindste variant i kollektionen og er oplagt at bruge til servering.

Dekorationen til tallerkenen er skabt ved at anvende en avanceret airbrushhåndsprøjtningsteknik af en blå og grønsort farve, hvorved der skabes et unik skaleret farveudtryk. Denne sofistikerede farveeffekt danner en elegant ramme om hvert et måltid, som bliver anrettet på tallerkenen.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere