29.04.2022  |  Interior  |  Outdoor

Ud under åben himmel med Södahl

Indhold fra partner Hvad er dette?

At nyde naturen, den friske luft, blomsterne i haven eller bølgernes brus mod strandkanten er indbegrebet af høj livskvalitet.

Høj kvalitet og lækkert design finder man også i Södahls nye Outdoor-kollektion, der enkelt og elegant gør uderum til en naturlig forlængelse af boligen.

Fra de første spæde forårsdage til lange, lyse sommernætter og varme sensommerøjeblikke. Sommerhalvåret byder på et væld af muligheder for at dyrke de mange skønne udendørsoaser, som Södahl med sin Outdoor-kollektion leverer masser af smukke og komfortable designs til.

Ro og harmoni

Melange-serien er i en fin melangevævet polyesterkvalitet, hvor det ensfarvede look giver et roligt og harmonisk udtryk. Puder og hynder er også flotte i kombination med mønstrede produkter, som fx den stribede Easy-strandtaske med håndtag i læderlook og masser af praktiske lommer.

Melangepuderne måler 50 x 50 cm, mens sædehynderne måler 40 x 40 cm, og begge dele fås i en elegant Beige og en smuk Indigo. Smukke og ensfarvede er også Match-vattæpperne i 100% blød bomuld, som måler 130 x 170 cm og fås i farverne Sky Blue, Straw og Olive.

Romantisk forårsidyl

Med den første spæde forårssol titter også de små, hvide bellisblomster frem. I et romantisk retrodesign byder Södahls Bellis-serie på et skønt picnictæppe, der med målene 130 cm x 170 cm giver god plads. Bellis-puderne måler 45 x 45 cm, mens sædehynderne måler 40 cm x 40 cm.

De søde Bellis-produkter fås i Straw/Rose eller Indigo/Camel. De er produceret i polyester-bomuld (60% / 40%), som er velegnet til outdoor-produkter, da blandingen i forhold til 100% bomuld absorberer mindre fugt og bedre modstår UV-stråler – solskinstime efter solskinstime. 

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere