28.10.2022  |  Kitchen  |  Food

Tungtvejende argumenter fra Rosti

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med den nye køkkenvægt Mensura leverer Rosti dobbelt op på både form og funktion.

På latin betyder Mensura ”at måle”, og Mensura-seriens nye vægt måler og vejer hurtigt og præcist – og helt op til 10 kg, hvilket er dobbelt så meget, som de fleste køkkenvægte kan klare.

Samtidig er Mensura-køkkenvægten et stykke formfuldendt dansk design, som med sine enkle former og elegante rundinger harmonerer flot med det tidløse design i Rostis andre produkter. Harmonien går igen i de seks trendy farver, der også er afstemt med Rostis øvrige sortiment.

Dobbelt op 

Mensura vejer de store mængder med samme høje præcision som de små. Vægten har ikke blot dobbelt op på kapacitet, men også på anvendelse af den medfølgende vægtskål, der kan vendes og bruges som et beskyttende låg, når vægten ikke benyttes.

Skålen rummer 300 ml – og tåler opvaskemaskine. Det store LED-display med hvide tal er let at læse fra alle vinkler og kan indstilles til forskellige måleenheder som g, kg, oz, lb, ml og fl oz. Desuden er Mensura udstyret med skridsikre silikonefødder i bunden. 

Funktionel skønhed

Som altid er unik kvalitet og fantastisk funktionalitet omdrejningspunktet. Mensura er samtidig et udtryk for Rostis forkærlighed for lækkert design, som Halskov & Dalsgaard Design denne gang står bag.

De stilrene farver strækker sig fra en cool Black over Nordic Green, Dusty Blue, Mensura Curry og Mensura Humus til den varme Mensura Red. Farven uanset er der naturligvis fem års garanti på Mensura køkkenvægten.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere