22.09.2021  |  Dining  |  Design

Tryghed i lommeformat

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nu kan du hurtigt og let afspritte hænder på farten. Go Clean er en lille lækkert designet håndspray fra Zone Denmark, som passer både i lommen, håndtasken og handskerummet.

Zone Denmarks SINGLES kollektion lancerer nu Go Clean – en fiks og hygiejnisk håndspray i lommeformat i brandets lækre minimalistiske design. Så fremover kan du tage håndspritten med dig overalt – på den tjekkede måde.

Den er nem at ha’ med i lommen eller som fast inventar i tasken sammen med pung, nøgler og mobiltelefon. Så kan du diskret desinficere hænder og evt. genstande på jobbet, i flyet, i bilen, på shopping, restaurant etc.

Go Clean har intet låg og kan nemt betjenes med én hånd – uden at den lækker i tasken. Den måler 8,5 x 2,4 cm og leveres uden indhold, men er let at påfylde, så du altid har din favorit-håndsprit med dig.

Go Clean fås i farverne Black, Warm Grey, Elm Green, Cocoa Brown, Terracotta og Camel – find den, der matcher netop din taske eller outfit.
 

Om SINGLES

SINGLES er en kollektion af flirtende design, skabt af Zone Denmark i samarbejde med innovative danske designere. Det er nyfortolkninger af velkendte produkter, der ikke er sat i verden for at imponere, men for at invitere. Singles rammer butikkerne i farverige dryp – én ad gangen – hvor de vil charmere sig ind hos dig, der elsker stærkt og forførende design.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere