13.04.2022  |  Interior  |  Outdoor

Trendy Outdoor-nyheder fra Södahl

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det er in at være ude.

Mere end nogensinde før bruger vi vores uderum som en naturlig forlængelse af boligen, og Södahls nye Outdoor-kollektion byder på masser af skønne produkter – hvor høj kvalitet som altid kombineres med masser af komfort og lækkert design.

Små oaser i form af hyggekroge i haven, altaner, terrasser og gårdhaver. Med sin nye Outdoor-kollektion præsenterer Södahl et overflødighedshorn af muligheder for bogstaveligt talt at udvide hjemmet med trendy og skønne udendørsrum, der i stil og design matcher resten af boligen. 

Delikat diskretion

Den stribede Nordic-serie er lavet i en lækker spun-polyester, der er spundet som bomuld og derfor ikke føles syntetisk. Spun-polyester absorberer ikke fugt og er desuden slidstærk og lysægte, så puder og hynder ikke falmer.

Nordic-serien fås i diskrete, klassisk skandinaviske nuancer med Beige og Olive som dominerende farver. Puderne måler 40 x 60 cm, sædehynderne 40 x 40 cm, og hynder til solvogn, som har polyesterfilling og desuden kan sammenrulles og bindes med fastsyede stropper, måler 70 x 190 cm.

Sol, strand og vand

Smukke plaider er også en del af Outdoor-kollektionen – og det lækre Easy Throw kan desuden sagtens bruges som et sjal til og fra stranden. Plaiden fås i enten Indigo eller Brown, måler 95 x 170 cm og er lavet i 90% bomuld og 10% linned.

Den vamsede Waffle er lavet af 100% bomuld i vaflet kvalitet, måler 130 x 170 cm og fås i farverne Blue og Green – en perfekt plaid, når det bliver en smule køligt ud på aftenen. Og uanset, om det er varmt eller koldt, på stranden eller i haven, matcher Södahls Outdoor-kollektion forårets og sommerens forskellige behov.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere