07.01.2022  |  Business  |  Branchenyt

Trendgruppen PR stræber efter øget digital tilstedeværelse til kommende messe

Stockholm Furniture & Light Fair har netop meddelt, at de flytter februarmessen til september i år. Stockholm Design Week løber dog af stablen som planlagt, hvor dem, der ikke har mulighed for at deltage, kan følge med online, melder Trendgruppen PR.

På trods af Stockholm Furniture & Light Fairs aflysning, kan man stadig glæde sig over, at Stockholm Design Week vil afholdes som planlagt den 7.-13. februar i år. 

Og for dem, der ikke har mulighed for at hoppe på et fly og tage til Stockholm, kan udstillinger og interviews med designere stadig opleves gennem Trendgruppen PR’s Design TV, som sendes gennem virksomhedens egen YouTube-kanal.

“Trendgruppens Design TV havde stor succes i 2021 og blev bredt distribueret ud til journalister i Europa, som ikke kunne komme til Stockholm på grund af corona. For os er fokus nu at få vores kunders nyheder ud, og samtidig følge gældende restriktioner for at mindske smittespredning. Vi arbejder nu endnu mere digitalt og gennemfører blandt andet mindre arrangementer for færre personer med coronapas. Vi glæder os til at mødes i februar og ser frem til en inspirerende designuge”, siger Maria Hartog-Holm, administrerende direktør i Trendgruppen PR.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere