02.10.2018  |  Interior  |  Dekoration

Trenden til julen

Fire trendsættende stilretninger tegner julen 2018/19. Det gælder vivid heritage, eclectic gathering, balanced sobriety og splendid history. En fri og på samme tid nænsom leg med traditionerne, en fornemmelse af at høre til, og ikke mindst historien er de elementer, der tegner designverdenen – og dermed også julens trend 2018/19.

eclectic gathering
Denne ekstravagante trend kombinerer kontraster såsom krystal, folie, perlemor og spejlglas med legende detaljer, overdrevne former og mønstre, og skaber dermed overraskende collager med effekter i pink, citron, mandarin, azurblå, rosé, sort og guld.

balanced sobriety
Et rent udtryk af design, inspireret hovedsageligt af lyse træsorter, mat messing og skinnende sorte overflader med en japansk æstetik, der spiller sammen med dæmpede, naturlige toner. Farverne spænder fra ren hvid til rosenguld, en skinnende og kølig grå, en dyb bordeauxrød og sort.

vivid heritage
Denne stil fortolker traditionelle håndværksfærdigheder fra forskellige kulturer på en moderne måde, der er fuld af vitalitet, med stærke farver som sennep, benzin og rød. Især ses mønstre hentet fra folklore og etniske motiver ofte som applikation eller broderi.

splendid history
Det luksuriøse og elegante er altid iscenesat på ukonventionelle og moderne måder. Kniplinger, ædelstene og halvædelsten, perler og marmor er kombineret med mørke, mættede farver, der ses sammen med accenter i aventurin, akvamarin og guld.

Tjek galleriet med inspirerende julenyheder her

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere