21.01.2020  |  Business  |  Branchenyt

Timm Vladimir udvider porteføljen hos Imerco

Nu lanceres en helt ny og unik stentøjsserie til bordet.

Mørke toner og håndlavede detaljer danner rammerne for hver unikke del i den nye stentøjsserie, som Timm Vladimir lancerer i samarbejde med Imerco. Serien er udviklet til det gode hjemmelavede måltid og falder godt i tråd med sidste års lancering af køkkenudstyr til madlavningen.

"Smagen er selvfølgelig det vigtigste, men med et flot stel kan man få selv en kedelig hverdagsret til at se appetitlig og indbydende ud. Man får simpelthen lyst til at gøre sig ekstra umage med madlavningen og anretningen, når det bliver serveret på noget lækkert. Jeg er vild med det rustikke udtryk, som stellet i denne serie har, for det udtrykker meget godt, hvad jeg elsker ved et godt hjemmelavet måltid; at det er baseret på gode råvarer og tilberedt med respekt for indhold og smag", fortæller Timm Vladimir om den nye stelserie fra Timm Vladimir Kitchen.

Den nye stelserie består af både tallerkner, dybe tallerkner, skåle og salatskåle og alle dele fås i både sort og grå og med håndlavede detaljer, der gør, at ikke to dele i serien er helt ens. Stellet fra Timm Vladimir Kitchen forhandles i Imerco fra uge 14.

www.imerco.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere