31.08.2020  |  Dining  |  Food

Tillykke til Mumitroldene

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hvis du var barn i 1970’erne, husker du helt sikkert Mumitroldene fra bl.a. TV. De små, hvide troldevæsener fra Mumidalen har fascineret børn og voksne i flere generationer – og storhitter stadigvæk. Ikke mindst som te!

I år er det 75 år siden, Tove Jansson skrev den første Mumi-historie om de finurlige væsener, der senere skulle blive til Finlands måske mest kendte bidrag til verdenslitteraturen: Mumitroldene.

Mumitrolden er en sød fyr, der bor i den farverige og trygge Mumidal sammen med sin familie. Et finurligt lille troldevæsen uden ansigt, men med brede øjne og en flodhesteagtig mule. Tove Janssons fantastiske fortællinger om de små, elskelige fantasivæsner kan ses som en afspejling af verden, som den er: skøn, ukompliceret, uhyggelig og forgængelig. 

Med udgangspunkt i Mumitroldenes univers har Teministeriet sammensat en lækker Moomin-serie, bestående af 9 spændende smagsvarianter, mikset af vilde bær fra den skandinaviske natur, hvorfra Mumitroldene også stammer. Fås både som pyramide-te, smukt emballeret i æsker, som prydes af Mumi-familien, men også som løs te, pakket i æstetisk smukke tinbokse, som - efter teen er drukket - er både anvendelige og dekorative i boligindretningen.

Moomin er i øvrigt blot én af flere eksklusive te-serier fra Teministeriet, som kan købes i udvalgte special- og interiørbutikker overalt i landet.

Teministeriet er en svensk virksomhed, som producerer special-te. Inspireret af Østens te-traditioner kombineres gamle skikke med skandinavisk kultur, minimalisme og design. Resultatet er sublime aromaer med multikulturelle noter med et skandinavisk tvist – og sortimentet er bredt.

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere