05.02.2021  |  Furniture  |  Design

Tilbagelænet omhu fra Villa Collection Denmark

Indhold fra partner Hvad er dette?

Villa Collection Denmark er kendt for sit eminente blik for det særlige, skødesløst ærlige look, der kendetegner skandinavisk design og indretning.

Med et nyt, trebenet bord og en lækker loungestol leverer brandet endnu engang stærke håndværksmæssige udtryk – som samtidig rummer en fortælling om miljøbevidsthed.

Enkelt, elegant og alligevel henslængt i sit udtryk. Det er sådan, man kender Villa Collection Denmark. Med en ny stol, der i sit design taler direkte ind i en lang tradition af møbelklassikere, sætter virksomheden samtidig miljøbevidsthed på dagsordenen. Stolen er nemlig FLEGT-certificeret og produceret i henhold til EUTR’s due diligence – altså produceret med rettidig omhu.

Henslængt loungestemning med omtanke

Med sit tilbagelænede look er loungestolen indbegrebet af nordic living med et internationalt tvist. Den klassiske stol passer perfekt ind i et skandinavisk design med en afslappet stemning, men kan også sagtens stå på egne ben – som et smukt interiørstatement.

Stolen er skabt af FLEGT-certificeret træ. FLEGT står for Forest Law Enforcement, Governance and Trade og handler i praksis om at dæmme op for illegal skovhugst og rydning af verdens skove. Stolen er desuden produceret i henhold til EU’s tømmerforordning, EUTR, som forbyder handel med ulovligt produceret eller fældet træ.

En smuk balance

Stolen er af solidt teaktræ med flettet sæde og ryg i læder, som skaber en skøn harmoni i farvespillet. Det lille, runde bord balancerer ligeledes smukt på sine tre ben og matcher som loungestolen det skandinaviske look perfekt – men kan også sagtens stå alene.

Egetræsbordet fås i farverne natural oiled og whitewashed oak og er 44,5 cm højt med en diameter på 70 cm. Sammen med loungestolen repræsenterer det et afslappet og ægte look produceret i materialer af høj kvalitet. Som altid fra Villa Collection Denmark.

Mere fra F&H A/S

F&H A/S

www.fh-as.dk

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere