17.06.2021  |  Interior  |  Design

Til den indre skønhed

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nu lancerer INU den fineste keramik-karaffel med tilhørende sippekop – som skabt til kildevand eller iste, når du nyder en stille pause i badekarret, saunaen eller din yndlingsplads i solen.

Der er smukt nyt fra Zone Denmarks spa-serie INU. Neu Studio står bag den fine karaffel i enkelt og feminint design i mat og blank keramik. Den lille sippekop kan anvendes som låg, så begge dele kan bæres i én hånd. Så har du hænderne fri til dit spa-håndklæde, en bog eller den matchende keramikskål med snacks.

Både skålene og ekstra kopper fås i æsker med to stk. De har en dekorativ kant, der bryder den matte og blanke tekstur og gør det muligt at stable dem til et skulpturelt stilleben. En fin gaveidé til en livsnyder eller bare til skøn alenetid.

Om INU

INU er nærvær - hverdagens luksus - i form af selvforkælelse inspireret af roen, balancen og sanseligheden i den skandinaviske bade- og saunakultur. Det er lækkert design, bløde tekstiler og skønne, sarte dufte til en velfortjent pause fra hverdagens travlhed – en hviskende invitation til at forkæle sanserne og nyde nuet.

Mere fra F&H A/S

F&H A/S

www.fh-as.dk

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere