16.02.2021  |  Business  |  Outdoor

tex-lock-cykellåse – letvægt, designrigtig og tyverisikker

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den tyskproducerede tex-lock er en innovativ tekstilbaseret cykellås, der består af højteknologiske materialer, hvilket gør den sikker, fleksibel og let, mens den beskytter din cykel mod tyveri.

Lag-på-lag: Funktion og design
Den patenterede konstruktion af tex-lock-cykellåsene er helt unik. Hvert tekstillag opfylder en meget specifik funktion, der beskytter mod angreb med boltsakse, ild eller save. Balancen mellem brugen af materialer og kravene i praksis er perfekt afstemt og grundigt testet.

Boltsakse
Særlige højteknologiske fibre beskytter mod værktøjer såsom boltsakse.

Save
tex-lock 2.0 har en metalkerne, som er ekstra modstandsdygtig mod save. 

Ild
Beklædningen beskytter mod påvirkning af ild og brand.

Ridser
Det bløde yderlag beskytter lak og maling mod ridser.

---

tex-lock eyelet
De to øjer i forskellige størrelser gør det muligt at lave en løkke, der tillader dig at gøre maksimal brug af længden. Den bløde tekstiloverflade og de overtrukne øjer forhindrer raslen og skader på lak og maling. For at låse kæden på tex-lock eyelet er U- eler X-låsen den optimale kombination af sikkerhed og kompakt design. 

tex-lock eyelet fås i tre størrelser: S (80 cm), M (120 cm) og L (160 cm), i fire farver: Black, Grey, Gold og Orange, samt i en U-lock eller X-lock-udgave.

Vejl. udsalgspriser fra DKK 949,-

For yderligere information om tex-lock eyelet: https://witt-ecommute.com/da/vare/tex-lock-eyelet-small-incl-u-lock/

---

tex-lock mate
tex-lock mate er udstyret med en stift i den anden ende af rebet, der passer ind i standard cykellåse. Med en længde på 120cm er den utrolig alsidige og et reelt alternativ til de raslende og uhåndterlige stålkæder.

Du vikler kæden rundt om en fast genstand, trækker stiften gennem øjet og stikker den i cykellåsen. Din cykel er nu sikret med to låse på én gang.

Vejl. udsalgspriser fra DKK 899,-

tex-lock mate fås i to farver: Grey/Black, Black

For yderligere information om tex-lock mate: https://witt-ecommute.com/da/vare/mate-120-cm/

---

Link til highres. billeder: https://we.tl/t-6i0LrDBcoy

Link til YouTube-video: https://www.youtube.com/watch?v=cvuSWJXn--M&feature=emb_imp_woyt

For yderligere informationer kontaktes:

Jesper Nørgaard Tvilum
Sales & Product Manager E-Commute
Tel: +45 23 23 80 60
Mail: Jnt@witt.dk

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere