13.03.2020  |  Dining  |  Food

Teak til køkkenet

Indhold fra partner Hvad er dette?

aida udvider nu RAW teaktræ kollektionen med salatsæt, palet og smørekniv i smukt, slidstærkt teaktræ.

Det nye RAW køkkengrej i teaktræ forener styrke og skønhed. Det er fremstillet i hårdt, slidstærkt teaktræ og designet med bløde, runde former - og med fokus på funktionalitet og et godt og behageligt greb. Det lækre, rå teaktræ trækker naturen indenfor i køkkenet og skaber et flot, varmt udtryk på bordet. Salatsættet, palet og smørkniv kan tåle at komme i opvaskemaskinen.

Vejledende pris - salatsæt: 149,- DKK.

Vejledende pris - palet: 69,- DKK.

Vejledende pris - smørekniv: 19,- DKK.

RAW er moderne design til bord og køkken - lækkert tilbehør i et enkelt, råt design, som fremhæver og hylder materialerne i deres rå og enkle form. Christiane Schaumburg-Müller er med under hele designprocessen, og RAW bærer tydeligt præg af hendes skarpe sans for mode, æstetik og design.

Nærmeste forhandler oplyses på tlf. 87490900 eller på www.aida.dk.

For yderligere presseinformation, fotos eller produkter til fotografering, kontakt Oxholm Communication på mobil 50591827 eller skriv til oxholmcommunication@gmail.com.

Tags: aida a/s

Mere fra aida a/s

aida a/s

https://www.aida.dk/

  • mail@aida.dk
  • 8749 0900
  • Grenaavej 635 A 8541 Skoedstrup Denmark

aidaDansk design virksomhed, der designer, udvikler og producerer dagligt design til hjemmet.Aida dækker det daglige middagsbord med service, glas, bestik, køkkenudstyr og gaveartikler i et funktionelt design og god kvalitet til hverdags priser.Tæt samarbejde med nogle af de mest talentfulde danske designere og kunstnere samt nære relationer til producenter over hele verden gør at aida kan levere…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere