10.02.2017  |  Interior  |  Brugskunst

Tag styringen og STOP dine allergisymptomer

Indhold fra partner Hvad er dette?

Løsningen er simpel men genial. Løsningen er en Airfree® luftrenser.

Kender du også til de evigt kløende øjne, den stoppede næse, og de utallige daglige nys så er du sikkert en af mange, der lider af allergi. Vil du ikke gerne forbedre din egen situation, tage styringen og vågne op uden alle de gener, allergien medfører? Løsningen er simpel men genial. Løsningen er en Airfree® luftrenser.

Vi sørger for, at vandet vi drikker er rent, og maden vi spiser ikke indeholder skadelige bakterier. Vi stræber efter den højeste standard. Men hvorfor er vi ikke lige så opmærksomme på den luft, vi indånder, som faktisk udgør hele 99,94 % af vores totale indtag?

Vidste du, at traditionelt husholdningsstøv indeholder: støvmider, hår, død hud, pollen, stofrester, husdyrskæl, bakterier, vira, mugsporer etc. En uundgåelig del af vores hverdag og stærkt allergifremkaldende men stadig organisk, og destureres derfor ved høje temperaturer.

Hvorfor Airfree®
Airfree luftrensere fjerner op til 99,99 % af urenhederne fra luften, vi indånder. Grundet det patenterede TSS™ system, varmes kernen op til 200 °C, og luften steriliseres.  Airfree er effektiv allerede 15 minutter efter igangsættelse. Airfree er filterløs, vedligeholdelsesfri, lydløs, kompakt, energi- og miljøvenlig, udleder ingen ozon eller ioner og har vundet utallige priser. Airfree sikrer et sundt indeklima for dig og din familie. 

Witt A/S officiel distributør af Airfree® i Norden
Witt A/S er utrolig stolte over, at være blevet officiel distributør af Airfree luftrensere i hele Norden. Brandet har eksisteret siden 2004, og forhandles i dag i mere end 60 lande.  

”Airfree skal ikke betragtes som en luksusvare men derimod en essentiel nødvendighed. Den ikke blot renser luften i hjemmet, den styrker dit helbred og giver din livskvalitet et betydeligt boost, ” udtaler Henrik Buur, Product Manager Witt A/S.

”Airfree er til alle – uanset alder, køn og bopæl. Den er en af verdens mest testede luftrensere og har grundet sin revolutionerede teknologi vundet adskillige priser og høstet et utal af anmeldelser. Den eliminerer de luftbårne bakterier og forbedrer endda indeklimaet væsentligt på steder, hvor der findes skimmelsvamp. Placer den i soveværelset og i børneværelset, og oplev selv forandringen, ” slutter han.

Vidste du godt, at luften du indånder indenfor er 100 % mere forurenet end udenfor…..

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere