24.10.2019  |  Interior  |  Accessories

Tæl ned til juleaften

Indhold fra partner Hvad er dette?

Rudolf kommer løbende med slæden, der er fyldt med den fineste julestemning. Der er julepynt og smådyr, gran og gaver, og i den guldglitrende holder kan du stille dit kalenderlys og følge med i hvor mange dage der er til juleaften.

I landets skoler var der allerede i 1900-tallet tradition for, at man talte dagene til jul sammen med børnene, men det var ikke før, man i 1942 sendte de første massefremstillede kalenderlys på markedet, at juletraditionen for alvor rykkede ind i de danske stuer.

Med det finurlige kalenderlys fra Medusa-Copenhagen kan familien tælle ned til det, vi alle går og venter på, og se tiden forsvinde i forventningsglæde. Brænd et lille stykke hver dag, og nå til sidst ned til lysets kendte, Medusa-karakteristiske rensdyr og fine mistelten. Rensdyrenes grønne huer og skæve smil har et legende udtryk, der ubetinget spreder glæde og komplementerer den smukke guldskrift.

Sæt lyset sammen med kalenderstagen 'Rudolf', også fra brandets kreative, farverige univers, og oplev julehyggen indtage stuen.

Medusa-Copenhagen forhandles hos en lang række isenkræmmere og stormagasiner. 

Mere fra F&H A/S

F&H A/S

www.fh-as.dk

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere