16.02.2023  |  Kitchen  |  Table top

Syditaliensk stemning

Dagene bliver længere. Lune forårsfrokoster på terrassen og lange, lyse sommeraftener nærmer sig. Med skønne nyheder fra den farvestrålende serie Sorrento, der ligesom byen af samme navn er indbegrebet af syditaliensk stemning, byder Lyngby Glas lyset velkommen. 

Sorrento er med sine raffinerede mønstre og farverige look et smukt mix af tidens trend og klassisk elegance.

Nu lancerer Lyngby Glas en række nye skåle og fade i serien, der er som skabt til at give det enkle, nordiske udtryk modspil, når bordet skal dækkes.

Som noget nyt kommer der nu en skål med en diameter på 12 cm, som er særdeles velegnet til servering af alt fra snacks til sorbet – eller en fristende forret. Den lækre salatskål med en diameter på 24 centimeter er også ny. Ligesom resten af serien er den skabt af gennemfarvet glas og fås i en flot grøn, blå eller klar version.

Sorrentos karakteristiske mønster går naturligvis også igen i det nye flotte fad, der har en diameter på 30 cm og fås som den store skål i klar glas samt i farverne grøn og blå. Som resten af Sorrento-serien er det sydlandske look med til at skabe solskinsstemning på ethvert bord.

www.lyngbyglas.dk

-PF

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere