23.05.2023  |  Kitchen  |  Udstyr

Sund livsstil: Er du god nok til at presse citronen?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Spar penge, lev sundere og boost dit energiniveau samt generelle velvære med Kuvings REVO830. Udnyt alt frugt og grønt fra køleskabet og nyd et glas livseliksir.

Ikke flere undskyldninger for madspild og usund livsstil. Med Kuvings REVO830 slowjuiceren bevares flere næringsstoffer, du opnår højere juiceudbytte og bedre smag, reducerer skumdannelse og støj samt sikrer nem rengøring.

Derudover er slowjuiceren udstyret med 8,8 cm påfyldningsrør til hele frugter og 4,3 cm påfyldningsrør med auto-skæring til fx gulerødder/selleri. Det betyder med andre ord, at ingredienserne kræver minimal forberedelse, inden de presses. Maskinen klarer arbejdet for dig og leverer velsmagende sundhed i et glas. Herved får du nemt og hurtigt indtaget den daglige anbefalede mængde frugt og grønt samt brugt alt det, du har i køleskabet.

Ikke nok med at du får en vitaminfyldig juice – frugtkødet har adskillige anvendelsesmuligheder, så du får alt med fra dine ingredienser. Du kan fx bruge det til fyld i frikadeller, bagværk og suppe. Eller som base til myslibarer eller pesto.

Med Kuvings REVO830 får du en supereffektiv slowjuicer i topkvalitet, der giver energi til krop og sjæl. Sundt, lækkert og nemt.

--

Læs mere om Kuvings REVO830 her: https://www.witt.dk/brands/witt/produkter/kuvings-revo830-silver-whole-slowjuicer

--

Vejl. udsalgspris: DKK 5.999,-

--

Links til high-res billeder: https://we.tl/t-7pRTuhIyLQ

--

For yderligere info kontaktes Witt PR-afdeling:

presse@witt.dk

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere