08.04.2016  |  Kitchen  |  Udstyr

Strik fra Södahl pynter i køkkenet og skåner miljøet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vil du have "mormor" strik, der pynter i køkkenet og skåner miljøet? Så kig efter strikserien Södahl Knitted Kitchen med bomuldsklude, køkkenhåndklæder og grydelapper, der kan tåle at blive brugt og vasket igen og igen - og som i modsætning til de pastelfarvede engangsklude ikke afgiver mikroplast.

Alt, der bringer os tættere på det autentiske, traditionelle håndarbejde, hitter lige nu, og nørklerier som strik, hækling og broderi er absolut ingen undtagelse og finder vej til puder og plaide og nu også til køkkenkludene.  

I køkkenet udmærker de strikkede bomuldsklude sig dog ikke blot ved at ramme en af tidens store indretningstendenser – de er også lækre, miljørigtige alternativer til de pastelfarvede engangsklude, som mange af os bruger. Bomuldskludene kan nemlig tåle at blive brugt og vasket igen og igen, og i modsætning til engangskludene afgiver de ikke mikroplast. 

Södahl Knitted kitchen er en ny køkkenserie, som ligeså godt kunne være strikket af din mormor. De bløde, perlestrikkede løkker giver et hyggeligt og hjemmelavet udtryk, og serien er super cool i kombination med den let, slidte Södahl Attitude serie. 

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere