07.06.2022  |  Interior  |  Design

Stort som småt

Balloon Vase fra Louise Roe er et af designvirksomhedens mest fremtædende designs – og nu introduceres den i to nye størrelser, der kan vasen stadigmere alsidig og udtryksfuld. 

De to nye størrelser; Petit og Grande er, som navnet antyder, i henholdsvis en mindre og større variant end den originale. 

Petit-ballonvasen er det ideel humørsætter til et middagsselskab og på trods af, at den er mindre i størrelsen, går dens æstetiske og elegante udstråling ikke ubemærket hen. 

I mellemtiden lever Grande Balloon Vase virkelig op til sin titel. Den er majestætisk og indkapsler det håndværk, der ligger bag dens tilblivelse. 

Vaserne kommer i farverne Sanded Ocker og Sanded Grey, Råhvid, Mudderbrun og Himmelblå.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere