31.08.2022  |  Kitchen  |  Design

Stilrent opvaskesæt i holdbare materialer

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kernen i CIRCULAR-serien er evnen til at fange tidens trends og pakke dem tidløst ind. Seneste eksempel er det stilrene opvaskesæt med det, du skal bruge ved vasken.

CIRCULAR opvaskesættet består af børste, karklud og caddy. Sidstnævnte er udført i det robuste materiale ABS-plast, der kan holde til hverdagslivet på køkkenbordet, med alt hvad det indebærer af småpuf og vandsprøjt. Børsten er udført i PP og den strikkede klud er lavet i 100 % bomuld.

Stor fleksibilitet på lidt plads

Det solide håndtag sikrer et godt greb, når du skal flytte sættet. Ydermere kan det placeres i hele tre positioner; opretstående som bærehåndtag, tippet til bagsiden som skjult tørreplads for den medfølgende karklud eller vippet ned foran for pladsbesparelse, hvis sættet fx har sin plads i skabet under vasken. Med andre ord får man her stor fleksibilitet på meget få kvadratcentimeter.  

Sæbe efter eget valg

Opvaskesættet rummer plads til en sæbedispenser efter eget valg.  Zone Denmarks populære UME dispenser, der fås i matchende farver, er et oplagt bud. Et andet forslag er duftdesigner Adam Aamands duftserie, Botanical Scents, der rummer to vidunderlige og effektive opvaskemidler med frugtige noter. Både Orange Offense og Lemon Launch fås i stilrene hvide flasker, der passer perfekt ned i caddyen. Er opvaskesættet en gave, er de lækre sæber prikken over i’et.

Opvaskesættet er designet af den prisvindende duo VE2 og fås i to farver, nemlig Black og Warm Grey.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere