09.11.2018  |  Interior  |  Branchenyt

Stentøjsvaser og urtepotteskjulere i naturens nuancer

Indhold fra partner Hvad er dette?

RAW udvider nu stentøjsserien Northern Green med lækre vaser og urtepotteskjulere med den samme spændende grønne og grå glasur, som kendetegner resten af serien.

Northern Green er en hyldest til Bornholm, øen som meget dansk keramik og stentøj stammer fra. Vaserne og urtepotteskjulerne har, ligesom resten af serien, en intens grøn fyrrenåle farve med små grå næsten funklende partikler, som minder om den berømte bornholmske granit. Glasurens funklende farvespil leder tankerne mod de bornholmske skoves skønne miks af grønne og grålige nuancer, der smelter smukt sammen, når morgensolen kaster sine glødende stråler ned igennem nåletræerne og rammer de disede skovbunde - og mod det dybgrønne hav, som omkranser øen.

Vaserne fås i fire størrelser og urtepotteskjulerne i tre - og de passer perfekt ind i den moderne, nordiske boligindretning, hvor dybe, mørke nuancer de seneste år har vundet mere og mere indpas.

Priser - vaser
H 13,5 cm. D 3 cm: 99,- DKK.
H 16 cm. D 5 cm: 129,- DKK.
H 18,5 cm. D 8 cm: 169,- DKK.
H 23,5 cm. D 7,5 cm: 199,- DKK.

Priser - urtepotteskjulere
Ø 15 cm: 99,. DKK.
Ø 18 cm: 149,- DKK.
Ø 22 cm: 199,- DKK.

Vejledende udsalgspris

RAW har rod i den gamle danske stentøjsfabrik Søholm, som blev grundlagt på Bornholm i 1835 af Herman Sonne Wollfsen og Edvard Christian Sonne. I 1996 lukkede Søholm, og aida købte fabrikkens enorme arkiver af designs og know-how og erhvervede derved en enorm viden om stentøj samlet gennem generationers arbejde med det eftertragtede materiale. Med lanceringen af RAW i 2016 blev mere end 180 års erfaringer med produktion af stentøj forenet med moderne produktionsteknikker og stilrene, nordiske designs skabt i samarbejde med Christiane Schaumburg-Müller. Resultatet er et moderne koncept med dybe rødder i en af Danmarks gode gamle stentøjsfabrikker.

Nærmeste forhandler oplyses på tlf. +45 87490900 eller på www.RAW1835.dk.

Tags: aida a/s

Mere fra aida a/s

aida a/s

https://www.aida.dk/

  • mail@aida.dk
  • 8749 0900
  • Grenaavej 635 A 8541 Skoedstrup Denmark

aidaDansk design virksomhed, der designer, udvikler og producerer dagligt design til hjemmet.Aida dækker det daglige middagsbord med service, glas, bestik, køkkenudstyr og gaveartikler i et funktionelt design og god kvalitet til hverdags priser.Tæt samarbejde med nogle af de mest talentfulde danske designere og kunstnere samt nære relationer til producenter over hele verden gør at aida kan levere…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere