14.04.2016  |  Interior  |  Tekstiler

Stemningsfulde tekstiler fra Södahl

Indhold fra partner Hvad er dette?

I Södahls sommerkollektion finder du trendy og effektfulde tekstiler, der skaber stemning i indretningen – og som lige nu er højeste mode.

Bohemestilen er over os, og det betyder, at vi igen byder rya, velour og kelim velkommen og giver dem afgørende roller i indretningen. 

Vi skruer op for ”hyggen”, og tekstilerne hjælper med at gøre indretningen afslappet og blød, og tekstilerne behøver ikke længere kun at optræde i form af puder og plaider til sofaen men i høj grad også som tæpper og løbere til såvel væg som gulv.  

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør. Med mere end 20 brands og op mod 10.000 forskellige designs på lagerhylderne, bl.a. Södahl, Rosti, BITZ, Zone Denmark, Blomsterbergs, HOLM, Morsø, Villa Collection, Medusa Copenhagen og Lyngby Glas, er F&H of Scandinavia branchens førende leverandør. Innovation er omdrejningspunktet i alle sammenhæn…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere