27.01.2023  |  Dining  |  Table top

Stemningsfulde stunder med Lyngby Glas

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nu hilser Lyngby Glas foråret velkommen med nye, lækre highball- og whiskyglas i den skønne Sorrento-serie.

I Syditalien ligger smukke Sorrento, som har givet navn til den farvestrålende serie fra Lyngby Glas. Og selvom vi endnu ikke er nået op på syditalienske temperaturer i det høje nord, formår Sorrento-nyhederne allerede i det spæde forår at skabe en varm og skøn atmosfære.

Stilfuld nydelse

Med sin helt klassiske facon og sit karakterfulde mønster bringer det nye Sorrento whiskyglas tankerne hen på stilfulde mødelokaler og eksklusive barer i 1960’ernes New York.

Man behøver imidlertid ikke at være whisky-connaisseur for at nyde de gennemfarvede glas, som er smukke på ethvert bord. Glassene er også velegnede som vandglas og til servering af fx et glas forfriskende hindbær- eller hyldeblomstsaft.

Flotte facetter

De nye highballglas er ligesom whiskyglassene lavet af gennemfarvet glas, og uanset om man nyder en scotch whisky eller en lækker longdrik, reflekterer glassenes flotte facetter på smukkeste vis lyset.

Både highball- og whiskyglas kommer i sæt med 4 stk. og fås i farverne amber, grøn, blå og pink og smoke. Whiskyglassene rummer 32 cl, mens highballglassene rummer 38 cl – og som resten af Sorrento-serien er glassene perfekte til at skabe stemningsfulde stunder.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere