03.11.2022  |  Dining  |  Tekstiler

Stærk skønhed fra Södahl

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med Pure Linen præsenterer Södahl et på alle måder stærkt bud på nye, skønne basistekstiler i hør, der giver fornyet liv og kant til hjemmets indretning.

Som altid kombineres styrke i kvalitet med styrke i design af seriens dug, viskestykker og mundservietter.

Det eksklusive hør har været eftertragtet i årtusinder. For allerede i oldtiden opdagede man, at forarbejdning og vævning af hørfibrene giver et slidstærkt materiale med et raffineret look. Tilsat Södahls sans for skarpt design udgør Pure Linen-tekstilerne et flot efterårsløft til boligen.

Elegant ecru

Produceret i hør er de nye, lækre duge, mundservietter og viskestykker fra Södahl en sand klassiker. Den moderne tvist på designet gør samtidig serien tidssvarende, og med sit glansfulde, sprøde look passer Pure Linen smukt ind i en afslappet, nordisk stil.

Den sarte Ecru-farve understreger det afdæmpet elegante, og dugen udgør en perfekt baggrund for både mormors fine porcelæn og rustik keramik. Foruden Ecru indeholder Pure Linens afdæmpede farveskala Nature, Earth og Sage. 

Raffineret rustik

De matchende mundservietter og viskestykker har naturligvis samme raffineret rustikke udtryk som dugen. Desuden gør Pure Linens fremragende sugeevne viskestykkerne utroligt effektive, også når der fx skal aftørres glas.

Pure Linen er i 100 % hør STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Dugen måler 140 x 270 cm, mundservietterne 45 x 45 cm og viskestykket 50 x 70 cm – og sammen udgør de en elegant og slidstærk base i hjemmet. 

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere