02.04.2019  |  Business  |  Branchenyt

Spring Copenhagen videre i Vejen til Seier

Indhold fra partner Hvad er dette?

Spring Copenhagen går videre til 2. runde i TV2-serien Vejen til Seier og er stadig med i kampen om en investering på op til 10 millioner kroner.

Spring Copenhagen gik direkte videre og er sammen med 12 andre iværksætte stadig med i kampen om en investering fra Lars Seier på op til 10 millioner kroner. 

Inviteret til pitch på D'Angleterre
I går blev 3. runde i TV2-programmet Vejen til Seier sendt på TV2. Spring Copenhagen var sammen med fem andre iværksættere inviteret til at pitche virksomheden for den succesrige investor Lars Seier Christensen, der har en fortid i blandt andet Saxo Bank. 

Nu er han serieinvestor gennem sit investeringsselskab, Seier Capital, og hele tiden på udkig efter virksomheder, der er værd at investere i.  

Stor oplevelse at pitche 
I programmet har deltagerne fem minutter til at pitche deres idé, projekt eller allerede eksisterende virksomhed for Lars Seier og hans rådgiver Torben Larsen. Nervøsiteten var også tydelig, men slutproduktet var en direkte adgang til 2. runde og ros til virksomhedens stategi og retning fra Lars Seier Christensen. 

"Spring Copenhagen er jo vores livsværk, så det er en stor oplevelse at skulle blive vurderet af en investor med så stor succes som Lars Seier. Derfor kan man nok også se, at vi er en smule nervøse. Men vi er stolte af, at Lars Seier kan se, at vi har en plan med vores virksomhed – og endnu mere stolte af, at vi gik direkte videre," fortæller Claus Nielsen, partner i Spring Copenhagen. 

Sidste 12 virksomheder ud af 700  
Mere end 700 virksomheder søgte om at deltage i programmet – og få muligheden for at pitche deres virksomhed, idé eller projekt for en af Danmarks mest succesfulde investorer.

Kun 18 er sluppet gennem nåleøjet, og i kamp mod hinanden dyster de tilbageværende virksomheder om en investering fra Lars Seier Christensen. 

"Vi er utrolig stolte af, at Lars Seier Christensen viser vores virksomhed tillid og giver os chancen for at overbevise ham i de kommende programmet. Skulle vi være så heldige og dygtige at lande en investering, er det startskuddet til at gøre virksomheden endnu mere synlig," siger Claus Nielsen. 

For yderligere information: 
Claus Nielsen, partner, cn@springcopenhagen.com, tlf. +45 31 15 40 37 

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere