12.12.2018  |  Business  |  Branchenyt

Spring Copenhagen opruster i jagt på international vækst

Indhold fra partner Hvad er dette?

Efter tre succesfulde år på det danske marked sætter Spring Copenhagen turbo på den internationale vækst. Derfor tiltræder den rutinerede Søren Murmann Gotfredsen som salgschef fra 1. januar 2019.

Spring Copenhagen har etableret sig på den danske designscene og er på tre år vokset enormt. Fra at have et enkelt produkt på hylden i 2015 har virksomheden nu over 50 produkter i porteføljen.

Med indtagelsen af nærmarkederne skal potentialet på de internationale markeder nu realiseres. Det sker blandt andet gennem en styrkelse af salgsorganisationen. Derfor ansætter Spring Copenhagen den erfarne Søren Murmann Gotfredsen som salgschef.

Gazelle og 15 års erfaring

Søren har arbejdet med service og relationsopbyggende salg i mere end 15 år på både retail- og kontraktmarkedet. De seneste seks år som salgsdirektør hos UMAGE, hvor han har skabt markante resultater: Gazelle-pris i 2015 som Danmarks næstmest vækstende virksomhed og finaledeltagelse i den dansk-tyske Handelskammerpris i 2016.

”Søren er et perfekt match for den rejse, Spring Copenhagen skal ud på. Vi har haft succes på vores nærmarkeder, og nu skal markederne udenfor erobres. Det har Søren tidligere gjort med stor succes, og det gør ham til et oplagt valg som salgschef,” siger Claus Nielsen, partner i Spring Copenhagen.

Eksport til 40 lande og 2000 forhandlere

Med Søren som salgschef får Spring Copenhagen en mand, som vækst nærmest klæber til. På seks år har han været en central del af at flytte UMAGE fra 4 til 30 medarbejdere, etableret eksport til 40 lande og opbygget et forhandlernetværk på mere end 2000 forhandlere.

”Vi glæder os til at sætte Sørens erfaring i spil. Han har med succes bygget salgsorganisationer og distributionsnetværk. Samtidig har han solidt branchekendskab, og det er afgørende for at etablere relationer i designbranchen. Vi har stor tillid til, at han kan skabe en salgsorganisation, der leverer de tal, vi går efter,” siger Peter Sørensen, partner i Spring Copenhagen.  

Drive til at løfte Spring Copenhagen

Med udstationeringer i Østrig og Tyskland træder Søren Murmann Gotfredsen ind Spring Copenhagen med international erfaring, netværk og kulturel forståelse. Med sig tager han også et stort drive.

”Det er tydeligt for mig, at Spring Copenhagen har enormt potentiale, og jeg glæder mig til at være med til at drive vores internationale vækst. Med min erfaring, min operationelle tilgang og et stærkt strategisk kendskab til branchen føler jeg mig klædt godt på til Spring Copenhagens internationale vækstrejse,” siger Søren Murmann Gotfredsen.

Søren Murmann Gotfredsen tiltræder 1. januar 2019 og kommer til at have base i København. Hans første opgave bliver at åbne dørene til det tyske marked, udvikle en international strategi og opbygge en effektiv salgsorganisation, der leverer branchens bedste service både nationalt og internationalt.

Yderligere information, kontakt

Peter Sørensen, partner, +45 4053 7021, ps@springcopenhagen.com

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere