31.03.2022  |  Interior  |  Tekstiler

Sprøde nyheder fra Södahl

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med det nye Crisp sengesæt fra Södahl er der redt op til en på alle måder sprød atmosfære i soveværelset. Det enkle look giver ro og er som altid kombineret med en super lækker kvalitet i både vævning og materialer.

Crisp er den perfekte, bløde ramme for sund nattesøvn.

Der er lagt op til afslappende velvære i luksuriøse materialer med det nye sengesæt fra Södahl. Sættet er fremstillet i en såkaldt percale-vævning, som er en klassisk og særligt tæt lærredsvævning af fine garner, der gør Crisp lækkert, glat og – som navnet siger – super sprødt. 

Cool kvalitet

Temperaturen er afgørende for en god og behagelig nattesøvn. Kroppen må ikke afkøles for meget, men skal omvendt også kunne komme af med eventuel overskydende varme i løbet af natten.

Med den særlige percale-vævning får stoffet sin matte og slidstærke overflade, der nemt leder varmen og fugt væk fra overfladen. Sengesættet har derfor en særdeles behagelig, tempereret overflade.

Diskret elegance

Nyd Crisp i de tre smukke farver Beige, Linen Blue og Olive. Alle blender de perfekt ind i nordisk boligindretning med deres elegant afdæmpede look, som er med til at give soveværelset en rolig og velafbalanceret atmosfære.

Crisp er fremstillet af 100 % økologisk bomuld, GOTS-certificeret og STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Dynebetrækket måler 140 x 200 cm, pudebetrækket måler 60 x 63 cm, og begge har en diskret lukning med lynlås. Med Crisp har Södahl endnu engang skabt skønne rammer for en sund søvn.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere