20.05.2022  |  Bloom  |  Udstyr

Spis haven

For at imødekomme den voksende efterspørgsel fra haveentusiasterne har Fiskars skabt en serie intuitive og ergonomiske haveredskaber. 

Redskaberne er designet specielt til at gøre glæden ved at håndplukke hjemmeavlet frugt, grøntsager, krydderurter og blomster større end nogensinde. 

Blandt andet Fiskars Plus Høstkurven, der hjælper med at bære de sunde, smagfulde skatte fra jord til køkkenbord. 

Den alsidige 15-liters kurv fungerer både som redskabskurv og høstkurv til frugt, grøntsager, urter og endda blomster. Takket være det indbyggede dørslag i bunden, er den også perfekt, når afgrøderne skal vaskes inden brug.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere