14.03.2018  |  Interior  |  Tekstiler

Spændende ny pudeserie fra Södahl

Indhold fra partner Hvad er dette?

Connect hedder serien, som består af spændende puder i et moderne farvemix, der kan kombineres på utallige måder.

Ensfarvede felter og flader med spændende farver som kontrast og lækre detaljer som messinglynlås med læderstrop.

Kvaliteten er høj, og puderne har et tidløst, men stadig trendy design, der gør, at produkterne kan bruges over en længere periode og dermed være grundstenen i en form for basisgarderobe til hjemmet.

Puderne fås i en kraftig og eksklusiv kvalitet, hvor farverne nature, nude, powder, grey, indigo, china blue, tea green og golden sand indgår i pudernes design.

Ved at bruge Connect puderne som 'basisgarderobe' i din sofa, daybed og stol har du mulighed for at dresse op efter anledning og situation samt kombinere puderne med mere iøjnefaldende prints og mere sæsonbetonede puder og plaider.

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør. Med mere end 20 brands og op mod 10.000 forskellige designs på lagerhylderne, bl.a. Södahl, Rosti, BITZ, Zone Denmark, Blomsterbergs, HOLM, Morsø, Villa Collection, Medusa Copenhagen og Lyngby Glas, er F&H of Scandinavia branchens førende leverandør. Innovation er omdrejningspunktet i alle sammenhæn…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere