24.04.2020  |  Interior  |  Bad

Som en duftende hvisken

Indhold fra partner Hvad er dette?

En lækker indretning er ikke kun det, du kan se. Det er også stemninger, der passer til nuet og dit humør. Og dem kan du lokke frem med de nye duftlys fra INU – Zone Denmarks serie af produkter til bad, afslapning og velvære.

De kan få dig til at slappe af, live op eller bare give dig hen i nuet – de nye duftlys fra INU. Brug dem i badet, i soveværelset, i stuen før gæsterne kommer eller i sommerhuset med en god bog – og de vil sprede den helt rigtige stemning som en usynlig, duftende hvisken.

Lysene er udviklet i samarbejde med dufteksperter og fremstillet i EU af soja med økologisk bomuldsvæge. Deres rene, behaglige dufte kommer fra essentielle organiske olier, udvundet af bl.a. blomster, bær, citrusskal, kogler og blade.

Det betyder, at lysene udleder færre partikler end stearin, og at de gør sig mere diskret og smagfuldt bemærket end andre duftlys – og så overholder de selvfølgelig alle krav til deklaration. Alligevel er prisen så tilgængelig, at du ikke behøver at spare på den lækre oplevelse.

Lysene leveres i klare, enkle glas i to størrelser. De fås i varianterne Relaxing Break, Fresh Spirit, Pure Presence, Calm Moment og Focused mind, der tilbyder hver sin stemning og med labels i nuancer, der matcher Zone Denmarks badserier.

Design: Neu Studio

Forhandles af førende isenkræmmere, webshops, stormagasiner og design- og livsstilsbutikker. Hent mere information om produkter eller nærmeste forhandler hos Zone Denmark på tlf. 89 28 13 00.

Om INU

INU er nærvær - hverdagens luksus - i form af selvforkælelse inspireret af roen, balancen og sanseligheden i den skandinaviske bade- og saunakultur. Det er lækkert design, bløde tekstiler og skønne, sarte dufte til en velfortjent pause fra hverdagens travlhed – en hviskende invitation til at forkæle sanserne og nyde nuet.

Tags: F&H A/S

Mere fra F&H A/S

F&H A/S

www.fh-as.dk

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere