11.10.2022  |  Interior  |  Tekstiler

Smukt stjernestøv fra Södahl

Indhold fra partner Hvad er dette?

Når vintermørket lægger sig over landet, har vi for alvor muligheden for at udforske den smukke stjernehimmel over os.

Og endnu engang er naturen en stor inspirationskilde for Södahl, der nu forener lækker damaskkvalitet med smukt stjernestøv i en serie af flotte duge og servietter.

I vintermånedernes dybe mørke kan vi være heldige en sjælden gang at få øje på Andromeda-galaksen; det fjerneste objekt, som er synligt med det blotte øje. Med de flotte Star-damaskduge og -servietter lancerer Södahl sin egen, smukke vintergalakse. En fryd for øjet – hver eneste dag. 

Dårende dejligt damask

Det er den særlige damaskvævning, der med en elegant vekselvirkning mellem lys og skygge gør det smukke Star-mønster synligt i de ellers ensfarvede duge og servietter – og samtidig giver en lækker overflade-finish.

Foruden himlen over os er stjernemønstret inspireret af den klassiske papirstjerne. Stjernens skarpe kanter blødes op i legende gentagelser af stjernen i varierende størrelser, der udfordrer øjet – og giver et raffineret og moderne udtryk.

Julen glimter forude.

Med sit afsæt i den julede papirstjerne er Södahls Star-dug og matchende servietter et oplagt hit på julebordet. Farverne varm rød, dyb grøn og elegant offwhite, der giver et snedækket look, flugter også perfekt med højtiden – men vil gøre sig smukt i hjemmet gennem hele vinteren.

Star-serien er i 100% bomuld damaskvævning og STANDARD 100 by OEKO-TEX®. De luksuriøse servietter måler 45 x 45 cm, mens dugen fås i flere forskellige størrelser – og desuden har en praktisk staincoat. Star fra Södahl lyser vintermørket op med flot design og elegant finish.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere