29.10.2018  |  Interior  |  Accessories

Smukt samspil mellem japanske traditioner og nordisk minimalisme

Indhold fra partner Hvad er dette?

Combine betyder ´at forene´, og det er netop det, Södahls nye sengesæt vil: forene de japanske designtraditioner med den nordiske minimalisme.

Det fine, gentagne mønster af runde former er tegnet med inspiration fra traditionelle japanske stencilblomster. De sarte farvestillinger i bløde, nordiske nuancer udstråler ro og balance i et harmonisk udtryk.

Södahl Combine sengesæt er 100 % bomuld renforcévævning med praktisk lynlås i pude- og dynebetræk, farven hedder nordic multi og sengetøjet er Oeko-Tex-produceret. Vejl. kr. 299,95 for 140 x 200 cm og vejl. kr. 349,95 for 140 x 220 cm.

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H of Scandinavia er Skandinaviens største grossist indenfor isenkram, og med mere end 8.000 forskellige varer på lagerhylderne - bl.a. Bitz, HOLM, Kähler, Södahl, Margrethe-skålen,  Blomsterbergs, Nuance, Lyngby Glas, Morsø, Zone, MEdusa, VILLA COLLECTION og mange, mange flere. Innovation er omdrejningspunktet i alle sammenhænge i hele koncernen. Kun ved konstan…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere