27.10.2022  |  Dining  |  Table top

Smukt og solidt fra HOLM

Indhold fra partner Hvad er dette?

Bag Claus Holms legende tilgang i køkkenet gemmer sig en knivskarp holdning til kvalitet. Derfor er godt, gedigent grej omdrejningspunktet hos HOLM, der med sin serie i akacietræ kombinerer det solide med det smukke – og nu er der nyt.

Den sprudlende kok er kendt for sin forkærlighed for det saftige, sunde og velsmagende måltid, som tager sig ekstra indbydende ud, når det serveres på og med det smukt changerende akacietræ. En træsort, som samtidig er kendetegnet ved sin styrke – og dermed lange holdbarhed.

Servering med kant

Det nye serveringsbræt fra HOLM har masser af kant. Bogstaveligt talt, men lige så meget med sin organiske form og sine varme nuancer. Det er flot og funktionelt til fx frugt og ost. Og står den på ostebord, fås nu også et ostesæt i akacietræ, der gør serveringen let og lækker – også at se på.

Brættet fås i to størrelser, hvor det ene måler L 30, W 24 og H 1,5 cm, mens det aflange og smalle måler L 35, W 14 og H 1,5 cm. Akacietræet skal blot tørres over med en fugtig klud efter brug og efterbehandles med madolie et par gange årligt.

Flere etager af lækkerier

Ny i akacietræ-serien er også den praktiske serveringsopsats, som er perfekt til servering af fx kagetapas eller en lækker brunch. I køkkenet er den også flot som opbevaring af krydderier – eller nøgler og andre småting. Opsatsen måler L 36, W 18,4 og H 30 cm.

Endelig byder efteråret på lanceringen af et minisæt med to firkantede skåle og matchende skeer. Skålene måler L 6, W 6 og H 5 cm og er skønne til fx dip, nødder eller salt.

Alle de fine nyheder er produceret i FSC®-certificeret akacietræ (FSC-C166612).

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere