02.09.2022  |  Dining  |  Table top

Smukke detaljer fra Pillivuyt

Indhold fra partner Hvad er dette?

Stilfuldt og stærkt. I både kvalitet og udtryk. I mere end 200 år har franske Pillivuyt stået som indbegrebet af smukt porcelæn, og med Basket-serien fletter brandet nye, formfuldendte detaljer ind i sin traditionsrige historie.

Pillivuyt er storslået kvalitet i både funktion og styrke kombineret med en klassisk fransk elegance i designet. Med sit sikre blik for helheden og de detaljer, som skaber et harmonisk udtryk, er Pillivuyt garant for et tidløst, stilfuldt look, som klæder ethvert bord. Både til hverdag og fest.

Klassisk kurveflet

Den flotte Basket-serie er kendetegnet ved en raffineret dekoration, der med sit detaljerede look, hvor porcelænet synes formfuldendt at sno sig, er inspireret af klassisk kurveflet.

Basket er elegant, hvidt porcelæn, og serien inkluderer et krus, som rummer 37 cl, en skål som rummer 60 cl, og en dyb tallerken med en diameter på 23 cm. Endelig fås også to flade tallerkener med en diameter på henholdsvis 22 cm og 28 cm.

Gennem generationer

Pillivuyt er kendt for at være modstandsdygtig over for ridser og har samtidig gode termoevner. Basket er ingen undtagelse og tåler opvaskemaskine, fryser, mikroovn og hurtige temperaturskift.

Som hele Pillivuyts smukke sortiment er serien sikker og stærk – i både design og kvalitet. Stærk nok til at holde gennem generationer.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere