28.09.2015  |  Kitchen  |  Udstyr

Small is beautiful

Indhold fra partner Hvad er dette?

Knap 40 procent af alle husstande består af én person. I år 2030 vil husholdninger bestående af 1-2 personer udgøre 70% af alle familier.

Nu udbygger WMF sortimentet med en verdenspremiere: markedets første morgenmadsserie i en mindre størrelse, beregnet til 1-2 personer. Sig godmorgen med WMF Mini. Mini-serien er både plads-, ressource- og energibesparende.

WMF Mini-serien består af kaffemaskine, el-kedel, blender, toaster og æggekoger. Kaffemaskinen er den første af sin art; den brygger direkte i koppen eller i glaskanden (4 kopper). El-kedlen betjenes ergonomisk med én hånd og rummer 0,8 l. Toasteren tager en enkelt skive brød , æggekogeren 2 æg og den lille smarte bordblender kan lave to glas smoothies. Alt sammen praktisk og hensigtsmæssigt, hvis man bor småt, ikke er mange i husstanden eller bare gerne vil tænke miljørigtigt. En oplagt serie til studerende, singler, par uden børn, pensionister, osv. Energibesparelsen er 38-70% i forhold til de normale størrelser. Stilen er den samme velkendte fra WMF. Flot tidløst design i høj Cromargan kvalitet - blot i mindre størrelser.

Vejledende priser fra 499,-

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere