20.02.2020  |  Dining  |  Accessories

Smæk grillen over skulderen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nu kan du nemt tage grillen med på skovturen, i parken, på altanen, i båden, på stranden, campingpladsen, osv. En ordentlig kvalitetsgrill, vel at mærke. NomadiQ har bygget verdens første transportable letvægtsgrill.

I unikt og lækkert design og af de bedste materialer. Og med gas. Konstrueret som en taske, du nemt transporterer med dig - ud til en god grill-oplevelse.

Har du tænkt over, at det er oplevelserne i det fri, som lagres bedst i hukommelsen. De lyse og lune sommeraftener sammen med gode venner eller familien. Samvær udenfor har ofte noget særligt, næsten magisk, over sig. Årets lyse og varme måneder er oplagte til picnic og grillmad.

NomadiQ har konstrueret en supersmart, bærbar letvægtsgrill. Lige til at tage med, folde ud og grille på. På grund af den ekstra store grillflade (1460 cm²) kan den også sagtens bruges som gaskogeplade. Der er god plads til både en pande og en gryde - samtidig.  

NomadiQ udfoldes på en genial måde. Ved at skyde grillens ’fødder’ ud, låser de to skaller op og glider let og ubesværet fra hinanden, og grillen åbnes. Tilslutning af gasslange til en lille gaspatron (flere tilslutninger til rådighed) gøres meget simpelt. Den komfortable skulderrem kombineret med letvægtsdesignet (5.6 kg) gør NomadiQ superhandy at tage med alle vegne og ligeledes nem at opbevare i vinterhalvåret på grund af størrelsen.

NomadiQ BBQ:

  • Stort grillareal
  • Rengøringsvenlig drypbakke
  • Standard gastilslutning
  • 2 temperaturzoner
  • Kun 5,6 kg

Vejl. pris: 2.999,- DKK

Højopløselige billeder: https://we.tl/t-Qd2dlvHTrS

Tags: Witt A/S

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere