09.07.2020  |  Dining  |  Table top

Sluk dine børns tørst med personlige flasker

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med Kambukkas moderne termounivers kan du gøre hverdagen nemmere for dine børn og sørge for, at de får rigeligt med vand, når de efter sommerferien igen starter i børnehave og skole.

De praktiske drikkedunke er ikke bare et bæredygtigt alternativ i en verden, der forbruger for meget engangsplast, men favner også børnenes forskelligheder og personligheder. Så gør det til en leg i fællesskab med dit barn at finde den drikkedunk, der passer ham eller hende bedst!

'Lagoon'-flasken på 400 ml med hældetudslåg er en klar favorit til de mindre børn, der med eventyrlige motiver som havfruer, magiske prinsesser, rumvæsner og dinosaurusser giver barnet lyst til at drikke af dunken, mens den gennemsigtige, stilrene flaske på 750 ml er god til de større børn. Alt i alt højner begge flasker drikkeoplevelsen med en følelse af tilhørsforhold og personlighed.

Som Kambukkas andre produkter er flaskerne naturligvis også lækagetætte, så du roligt kan sende dine børn ud på farten med den bedste løsning!

Kambukka forhandles af Sinnerup, Salling stormagasiner og udvalgte isenkram og interiør butikker. Begge drikkeflasker er velegnede til opvaskemaskine.

Lagoon 400 ml 149,95 kr
Lagoon 750 ml 179,95 kr

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere