13.09.2022  |  Interior  |  Tekstiler

Slip drømmene løs

Indhold fra partner Hvad er dette?

Rid ind i drømmeland på en enhjørning. Slap af i gabet på en tyrannosaurus eller en haj. Eller gør dig klar til at tage mod det uendelige drømmeunivers i din helt egen raket eller rumdragt.

SNURKs sortiment af bløde sengelinneder er både sjovt og bæredygtigt. Med dyne- og pudebetræk fra SNURK kan du derfor slå fantasien løs med god samvittighed når du slapper af og skal sove.

Sortimentet indeholder blandt andet klassikere som astronauten og prinsessen og bestsellere som enhjørningen og dinosauren. Drømmene stopper heldigvis ikke der, da der er print til en bred vifte af interesser.

De herlige print bliver udviklet og designet in-house af SNURKs designere, Theo og Peggy, i Amsterdam. De sigter efter realistiske print og gør brug af hænder, kamera og photoshop. Og de lader sig ikke begrænse af fantasien, når motivet ikke så villigt lader sig fotografere. Det gælder blandt andet havfruen, som er et af By Invite Onlys bestsellere fra SNURK. Teamet fotograferede en ægte fiskehale, hvor de havde dækket toppen med perler og muslingeskaller, og på den måde blev havfruedrømmen til virkelighed.

Alle sengesæt fra SNURK er percalevævede og lavet af 100% økologisk bomuld. Sengesættene bliver produceret i Portugal, hvor stoffet bliver skåret, syet og pakket i hånden. Produktionen understøtter på den måde SNURKs bæredygtighedsprincip.

Sengesættene sælges i både voksen- og juniorstørrelser.

Du kan læse om SNURKs principper samt fortællinger om tilblivelsen af flere af deres designs hos SNURK

Kontakt os hos By Invite Only hvis du ønsker at vide mere om SNURK.

Trine Marland
Sales Manager
trine@byinviteonly.dk
+45 31 62 94 18

Mere fra By Invite Only ApS

By Invite Only ApS

https://byinviteonly.dk/

By Invite Only blev grundlagt i 2015 og startede med distributionen af ​​mærket SNURK. Det sjove og funktionelle ved netop dette mærke lagde grunden til stemningen. Lige siden har vi bestræbt os på at arbejde med mærker, der ikke kun lykkes med at sælge mængder af produkter, men også rører vores hjerte og humør. Vi ønsker at skab…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere