16.04.2021  |  Interior  |  Design

Skab sammenhæng med A-Collection

Indhold fra partner Hvad er dette?

Zone Denmark udvider sin serie af enkelt interiørdesign i mat metal med en række væghængte nyheder, der i lækker stil forener det praktiske med det dekorative.

Der er godt nyt til entréen, køkkenet, kontoret, børne-, soveværelset – eller hvor du ellers har brug for opbevaring eller for at tjekke dit look inden afgang.

Med det flotte, enkle A-Bulletin Board med magneter har Zone Denmark genopfundet opslagstavlen og skabt plads til beskeder, koncertbilletter og feriefotos. Flere magneter kan købes separat. Tavlen er del af designbrandets enkle A-Collection, der skaber sammenhæng i indretningen – helt ned i detaljen.

A-Bulletin Board har præcis samme mål som seriens spejl, A-Wall Mirror –nemlig 60 x 30 cm – og begge kan hænges både vertikalt og horisontalt. Tilføj den nye hylde A-Shelf, der også kan bruges som et fikst natbord i det lille soveværelse, og fuldend med de nye bøjler A-Hanger, der fås i sæt af to stk. 

Spejlet kommer nu også i en større version i 120 x 30 cm, der fås i Black og Soft Grey – perfekt til din garderobe eller walk-in closet. Alle øvrige dele fås i Black, Soft Grey og White.

Forhandles af førende isenkræmmere, stormagasiner og design- og livsstilsbutikker. Hent mere information om produkter eller nærmeste forhandler hos Zone Denmark på tlf. 89 28 13 00.

Om Zone Denmark

Zone Denmark fortolker trenden i tæt dialog med innovative danske designere. Resultatet er funktionelt boligdesign, der udfordrer konventionen, pirrer nysgerrigheden og forskønner livet hver dag. Vores udtryk er ærligt og minimalistisk, og designet formgiver vi i attraktive materialer, der er nyskabende som produkterne selv. Vi har vundet adskillige internationale designpriser – og det er fantastisk. Men vores motivation er designelskere verden over, der deler vores passion for det enkle og positive.

Mere fra F&H A/S

F&H A/S

www.fh-as.dk

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere