25.01.2023  |  Interior  |  Tekstiler

Skønne striber fra Södahl

Indhold fra partner Hvad er dette?

Lækkert blødt bomuld i stilfulde nuancer. Med det nye sengesæt Stripe inviterer Södahl til masser af velvære og søde drømme. Som altid er både design og materialekvalitet helt i top, så man trygt kan læne sig tilbage, nyde roen og en god nattesøvn.

Med sengesættet Stripe kombinerer Södahl et moderne og minimalistisk design med lækre materialer i en stærk renforcévævning – en vævning af bomuldsstoffer i høj kvalitet. Stripe er elegant i al sin enkelhed og giver soveværelset et skønt strejf af tilbagelænet overskud.

Skønhedssøvn med god samvittighed

Slidstærk kvalitet er et omdrejningspunkt for Stripe, der er i 100 % økologisk bomuld, GOTS-certificeret og STANDARD 100 by OEKO TEX®. Sættet leveres i en stofpose af samme kvalitet, som kan genbruges. 

Pudebetrækket måler 60 x 63 cm, mens dynebetrækket fås i størrelserne 140 x 200 cm, 140 x 220 cm og 200 x 220 cm. Stripe har en diskret lukning med lynlås i både dyne- og pudebetrækket og kombinerer dermed funktionalitet med moderne komfort.

Beige balance

Det nye sengesæt fra Södahl fås i to farver: Stripe Beige og Stripe White. Begge er designet med smalle striber, som veksler mellem lyse og mørke nuancer i et dæmpet og moderne look, som er med til at give soveværelset en rolig, stilfuld balance.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere